استفاده از هوش مصنوعی در هتلهای ماریوت جهت کاهش ضایعات مواد غذایی
هدف این سیستم نوآورانه نظارت و بهحداقلرساندن ضایعات مواد غذایی است.
باهدف کاهش 50 درصدی ضایعات مواد غذایی تا سال 2025، پس از کاهش 25 درصدی در اوایل سال 2024، هتلهای ماریوت انگلستان فناوری هوش مصنوعی Winnow را در 53 هتل برای نظارت و کاهش ضایعات مواد غذایی نصب میکند. ابتکارات پایداری شامل تنظیمات منو و استفاده مجدد از مواد تشکیلدهنده مازاد است. هدف این سیستم نوآورانه نظارت و بهحداقلرساندن ضایعات مواد غذایی است. هوش مصنوعی Winnow از یک دوربین، ترازو و تراشه هوش مصنوعی تشکیل شده است که تصاویری از ضایعات مواد غذایی را میگیرد و انواع و مقادیر آن را شناسایی میکند. سپس بر اساس دادههای قیمتی ذخیرهشده در فضای ابری، به هر ماده دورریختنی، قیمت اختصاص داده میشود.