• صفحه اصلی
  • اخبار
  • استفاده از هوش مصنوعی در هتل­‌های ماریوت جهت کاهش ضایعات مواد غذایی
استفاده از هوش م ...
پارس کیان / ۲۲ مهر ۱۴۰۳ / 0 نظر

استفاده از هوش مصنوعی در هتل­‌های ماریوت جهت کاهش ضایعات مواد غذایی

هدف این سیستم نوآورانه نظارت و به‌حداقل‌رساندن ضایعات مواد غذایی است.

باهدف کاهش 50 درصدی ضایعات مواد غذایی تا سال 2025، پس از کاهش 25 درصدی در اوایل سال 2024، هتل­های ماریوت انگلستان فناوری هوش مصنوعی Winnow را در 53 هتل برای نظارت و کاهش ضایعات مواد غذایی نصب می­‌کند. ابتکارات پایداری شامل تنظیمات منو و استفاده مجدد از مواد تشکیل‌دهنده مازاد است. هدف این سیستم نوآورانه نظارت و به‌حداقل‌رساندن ضایعات مواد غذایی است. هوش مصنوعی Winnow از یک دوربین، ترازو و تراشه هوش مصنوعی تشکیل شده است که تصاویری از ضایعات مواد غذایی را می­‌گیرد و انواع و مقادیر آن را شناسایی می‌­کند. سپس بر اساس داده‌های قیمتی ذخیره‌شده در فضای ابری، به هر ماده دورریختنی، قیمت اختصاص داده می‌شود.